Rólunk‎ > ‎

Rólunk

Egyesületünk adatai:

Székhelyünk:         2836 Baj, Dózsa György út 8.
Adószámunk:         18617601-1-11
Számlaszámunk:    Pannon Takarék Bank 63200030-11075538

A Száz Völgy Természetvédelmi Egyesületet (SZVTE) 21 olyan, elsősorban Komárom-Esztergom megyében élő magánszemély hozta létre, akik fontosnak tartják a helyi természeti értékek megőrzését, és a biológiai sokféleség fenntartását.

Hol működik az Egyesület?

Az egyesület működési területe hivatalosan a Magyar Köztársaság teljes területe, de kiemelten a Közép-Dunántúli Régióban, és főként Komárom-Esztergom megyében végzünk természetvédelmi tevékenységet.

Mi a célja az Egyesületnek?

Alternatívát kínálunk. Elsődleges célunk, hogy összefogjuk a működési területünkön élő és tevékenykedő szakembereket, valamint önkénteseket annak érdekében, hogy feltárjuk és megóvjuk működési területünk természeti értékeit, valamint elősegítsük azok fennmaradását. Munkánk során segítjük a települési önkormányzatok természetvédelmi tevékenységét, erősítjük a környezettudatos szemlélet kialakulását és elterjedését. Konkrét, és jól szervezett akciókkal egyrészt ténylegesen megvalósuló, adatokkal alátámasztott, jelentőséggel bíró természetvédelmi munkát valósítunk meg. Másrészt ezen munkák során különös gondot fordítunk arra, hogy akcióinkról az embereket tájékoztassuk, lehetőség szerint a programokba be is vonjuk. Őrizzük meg együtt hazánk természeti értékeit!

Amennyiben a fenti célokkal egyetért, kérjük, hogy csatlakozzon hozzánk!
Adója 1 %-nak felajánlásával is segíthet!