Pedagógusoknak

Tisztelt Pedagógusok!
A XV. Tatai Vadlúd Sokadalom alkalmából egyesületünk a DINPI-vel, valamint az MME KEM Csoportjával közösen természetvédelmi pályázatot hirdet több kategóriában és korcsoportban. 
A pályázatok beküldési határideje: 2015. november 13. 
A részletes felhívás a rendezvény, valamint partnereink honlapjáról, és innen is letölthető. 
Mindenkinek jó felkészülést, és sikeres pályázást kívánunk!

Tisztelt Pedagógusok!
Egyesületünkben kiemelten fontosnak tatjuk az új generációk környezeti nevelését. Ezért egyrészt különböző természetvédelmi témájú, színes fotókkal gazdagon illusztrált előadásokkal, madárgyűrűzési bemutatókkal állunk az óvodák, valamint az iskolák rendelkezésére. 
Másrészt szeretnénk figyelmükbe ajánlani azokat a programjainkat (Békamentés, Fehér gólya gyűrűzésMadarak és Fák NapjaEurópai Madármegfigyelő NapTábor és a Tatai Vadlúd Sokadalom), ahová előzetes bejelentkezés alapján szeretettel várjuk a különböző óvodai és iskolai csoportok, szakkörök, napközik jelentkezését is. Tapasztalataink szerint ezek a kihelyezett foglalkozások élményszerűen, ugyanakkor nagymértékben segítik a környezettel, és az élővilággal kapcsolatos információk elsajátítását, valamint az összefüggések megértését.
Személyesen találkozhatnak velünk a különböző városi nyílt napokon, valamint saját nagyközönségi rendezvényeinken is, ahol számos természetvédelmi játékot is bemutatunk.
Kérjük Önöket, hogy vegyék fel a kapcsolatot egyesületünkkel! Érdeklődni az egyesület elektronikus postacímén, a szazvolgy@gmail.com címen lehet.
Ajánljuk még szíves figyelmükbe a folyamatosan frissülő Kiadványaink, valamint Gyerekeknek oldalainkat, ahol többféle, minden korosztály számára érdekes és hasznos anyagot, feladatot, játékot és színezőt is találhatnak.