Még pár nap, és kezdődik!

Száz Völgy TE, 2015. júl. 16. 9:01   [ 2015. júl. 23. 8:32 frissítve ]
Ha augusztus, akkor jön a mindenki által egész évben a legjobban várt maratoni madárgyűrűzés a Ferencmajorban.


Idén pár nappal korábban, már július 26-án kezdünk. Ezt követően egy teljes hónapon keresztül gyűrűzzük -főként- a vízi- és énekesmadarakat a területen, ahová várjuk madárszedők, elsősorban 10 év felettiek jelentkezését. 


Ha szívesen csatlakoznál hozzánk, kérjük, hogy előzetes jelentkezésedet küldd el egyesületünk elektronikus postacímére, a szazvolgy@gmail.com- ra. Írd meg, hogy mikor és hány napra jönnél. Ha ott is szeretnél aludni, azt is megteheted, ebben az esetben sátrat, polifoam-,ot, és minden egyéb felszerelést hozzál magaddal. A megadott email címen a részvétel egyéb feltételeiről is érdeklődhetsz.
A napi program mellett lesz lehetőség területbejárásra, a madarak megfigyelésére és fotózására is. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


És várjuk iskolás csoportok, szakkörök, napközik jelentkezését is. Ha szívesen töltenének el egy napot a területen, kérjük, hogy ezt előzetesen a szazvolgy@gmail.com elektronikus postacímen jelezzék. A megadott email címen a részvétel egyéb feltételeiről is érdeklődhetnek. Előzetes bejelentkezést követően madárgyűrűzési bemutatóval, valamint teleszkópos madármegfigyeléssel várjuk a pedagógusokat, gyerekeket. 

Fotók: Tóth Péter, Szabó Máté, Riezing Norbert © százvölgy
Comments